Freddy Christiansen fra styregruppen bag Musik på Engen har taget initiativ til, at der i år både bliver børneunderholdning og deltagelse af Vanløses foreningsliv. Og der er også sat en kulturdebat på programmet.

Gå til www.musikpaaengen.dk

Musik på Engen 2011 - 26.-.28. august
på Damhusengen nær iscafeen
Meget mere end
musik på Damhusengen

Når Vanløses musikfestival, Musik på Engen, afholdes den 26.-28. august, så bliver der meget andet end musik. Vanløse Lokaludvalg benytter nemlig lejligheden til at skabe samarbejde og kommunikation i bydelen.

- Musik på Engen har udviklet sig til et blive en begivenhed der samler ganske mange af Vanløses borgere, siger Freddy Christiansen fra Vanløse Lokaludvalg. - Det var derfor en oplagt idé at udbygge succesen med nye tiltag, og de behøver jo ikke nødvendigvis at have noget direkte med musik at gøre...
          Første idé fra Freddy Christiansen var at udbygge musikfestivalen med en afdeling for børn. Lørdag den 27. kl 12.00 kommer Cirkus Panik derfor og underholder børnene. Og bagefter bliver der opvisning i hip-hop ved danseskolen "Dans for hele familien", som åbner i Vanløse til september.
          Næste idé fra Freddy Christiansen var at invitere Vanløses foreninger til at komme og fortælle om deres aktiviteter. Efterårssæsonen står nemlig for døren, og dermed er der mange af foreningerne som inviterer nye medlemmer til at komme og være med. Resultatet er, at ca. 15 foreninger deltager med udstilling og informationsmateriale.


Foreninger der deltager med
informationsbod i forbindelse med
Musik på Engen den 26.-28. august:

* Danseskolen "Dans for hele familien"
* Enggruppen
* FDF K-19
* Lokalhistorisk Forening
* LokalhistoriskArkiv
* Netværket
* SF
* Socialdemokraterne
* Vanløse Basen
* Vanløse Kunstforening
* Vanløse skakklub
* ViF
* Walk & Talk
* Ældre i Bevægelse

          Og når nu der var åbnet for nytænkningen, hvorfor så ikke invitere musikfestivalens gæster til kulturdebat? Det bliver i form af det såkaldte Demokratihjørne, der hidtil har haft til huse i Vanløse Bibliotek, men som nu rykker ud til Damhusengen.

Hvad vil vi med kulturen?
Initiativet til kulturdebatten stammer fra Vanløse Lokaludvalg og Kulturstationen i fællesskab, og det er Kulturstationens leder, Ole Jensen, der er ankermand i projektet.
          - Hvad vil vi med kulturen i Vanløse, spørger han, og lægger op til et åbent borgermøde om Københavns kommende kultur- og fritidspolitik. Den er nemlig i høring indtil den 26. september, og ved at deltage i mødet kan man derfor få indflydelse på det høringssvar, som lokaludvalget udarbejder. Ole Jensen vil i hvert fald orientere om høringsmaterialet, kommentere elementerne i politikken og lægge op til debat.
          Borgermødet om kulturen i Vanløse foregår på Damhusengen nær Iskiosken, søndag den 28. august kl. 12.15 -12.45. Alle er velkomne.