Der bliver en række nye tiltag i forbindelse med Musik på Engen den 26.-28. august, men rent musikalsk videreføres de gode takter fra de tre foregående år. Det betyder at der både bliver ungdomsrock, korsang, jazz, gospelgudstjeneste og en afdeling med populær klassisk musik.

Gå til www.musikpaaengen.dk

Musikfestival med vokseværk
I
weekenden den 26.-28. august afholdes der Musik på Engen på  Damhusengen ved iskiosken. Det er fjerde gang at Vanløse Lokaludvalg står bag arrangementet, og det udvikler sig år for år...

- Sidste år blev Musik på Engen udvidet med en gospelgudstjeneste søndag formiddag, og det gentages i år, siger Freddy Christiansen fra den arbejdsgruppe der står bag arrangementet. - Desuden bliver der et særligt arrangement for børn om lørdagen, og under hele festivalen vil repræsentanter for Vanløses foreningsliv

Lørdag eftermiddag den 27. august kl. 14.15 optræder Verdens Sirener - et etnisk minoritetskor bestående af kvinder fra 16 nationer under ledelse af den russiske operasanger og pianist Tatiana Kisselova.

være til stede og fortælle om deres aktiviteter. Musik på Engen foregår nemlig den sidste weekend i august, og det passer fint med starten af efterårssæsonen. Så hvis man f.eks. er interesseret i lokalhistorie, kunst eller politik, så vil der være information at hente - og personlig kontakt.

Alsidigt program
Musik på Engen kommer dog også til at ligne sig selv, for lokaludvalget viderefører naturligvis de gode takter fra de tre foregående år. F.eks. bliver der også i år ungdomsrock fredag aften, under ledelse af VBUC - Vanløse Børne- og Ungdomscenter. Og festivalen sluttes af med en løssluppen operaafdeling, denne gang med Danmarks mindste operaselskab: "Bassen, Barytonen & Brunetten". Det er et hold bestående af operasangerne Jesper Brun‑Jensen og Hans Dueholm, der har en fortid på Aarhus Teater, og de akkompagneres af pianisten Lise Quorning.
          - Vi har udviklet en række operashows som vi turnerer rundt i landet med, siger Hans Dueholm, - og det blev efterhånden så omfattende, at jeg til sidst sagde mit job op på teatret. Det er nemlig meget sjovere, når man selv bestemmer det hele - også for publikum!