Lørdag den 27. august kl. 16.30 går det unge Jazzfalt band på scenen på Damhusengen for at underholde med en blanding af jazz og funk. Og kl. 18.00 er det så til Jazz Five og dets fem smittende glade spillemænd.

Gå til www.musikpaaengen.dk

Program for Musik på Engen 2011

Ungdomsrock – fredag aften den 26. august
Kl. 18.00-21.00: Lokale bands med tilknytning til Vanløse Børne- og UngdemsCenter spiller rockmusik. Programmet starter med helt unge grupper, men hurtigt er det erfarne poprock- og metalbands som indtager scenen.

Cirkus for børn – lørdag middag den 27. august
Kl. 12.00: Cirkus Panik optræder for børn.

Børn dnser hip-hop – lørdag middag den 27. august
Kl. 12.45: Optræden ved danseskolen "Dans for hele familien"

Korsang – lørdag eftermiddag den 27. august
Kl. 13.30: Hyltekoret optræder med et blandet program af søde og sjove popsange - plus danske og svenske klassiske sange.

Kl. 14.15: Verdens Sirener - et etnisk minoritetskor bestående af kvinder fra 16 nationer under ledelse af den russiske operasanger og pianist Tatiana Kisselova. .

Kl. 15.00: Kammerkoret Audite optræder med klassisk repertoire af fortrinsvis danske sange.

Kl. 15.30: De tre kor synger sammen: Den russiske sang Kalinka Maja og den danske Danmark nu blunder den lyse nat. Publikum inviteres til at synge med.

Jazz – lørdag eftermiddag-aften den 27. august
Kl. 16.30-17.30: Jazzfalt - Syv unge musikere spiller en blanding af jazz og funk.

Kl. 18.00-20.00: Jazz Five - fem unge musikalske mænd, der har en stor fælles spilleglæde, og som hjertens gerne deler glæden med publikum.

Gospelgudstjenste – søndag formiddag den 28. august
Kl. 10.30-12.00: Præsterne Lene Hjære Østergaard fra Adventskirken og Ruben Andersen-Hoel fra frikirken Betlehem holder friluftsgudtjeneste på Damhusengen med deltagelse af to gospelkor, nemlig New Joy fra Adventskirken og New Celebration fra frikirken Betlehem.

Kulturdebat – søndag middag den 28. august
Kl. 12.15-12.45: Vanløse Lokaludvalg og Kulturstationen indbyder til orientering om Københavns kommende kultur og fritidspolitik, der er i høring indtil 26. september. Kulturstationens chef, Ole Jensen, fortæller om høringsmaterialet, kommenterer elementerne i politikken og lægger op til debat.

Klassisk orkestermusik – søndag eftermiddag den 28. august
Kl. 13.00: Zapolski Strygerne er et ungt strygeorkester under ledelse af den ukrainsk fødte dirigent og komponist Alexandre Zapolski.

Klassisk med Bassen, Barytonen og Brunetten – søndag eftermiddag den 28. august
Kl. 14.00-16.00: De klassiske operasangere Jesper Brun-Jensen og Hans Dueholm optræder på slap line med Anne Lise Quorning som musikalsk domptør. Programmet spænder over opera, operette, filmmusik og udpluk fra den danske revytradition - tilsat sketches, løssluppen gøgl og næsten ægte trylleri.

Fakta om Musik på Engen
Musikfestivalen foregår på Damhusengen nær iscafeen. Festivalen er arrangeret af Vanløse Lokaludvalg. Der er fri adgang til Musik på Engen.