Årets Musik på Engen blev afholdt i weekenden den 22.-24. august. Vejrudsigten sagde byger, og det holdt stik. Alligevel blev musikfestivalen en succes.

- Jeg ser det som et bevis på konceptets styrke, at Musik på Engen blev en succes selv om vejrguderne var imod os, siger Finn Nesgaard fra Vanløse Lokaludvalg. - F.eks. blev Trolle og Tormods børneshow ramt af tunge byger, men børnene blev bare siddende på græsset, opslugt af de to entertainere. Og forældrene lånte lokaludvalgets paraplyer, så de ikke blev alt for våde. Det var fantastisk at opleve.

- Regnen var også en udfordring fredag aften, da de unge bands fra VBUC, Højen, Katrinedal og Kirk1 stod på scenen. Men igen fik det hverken de optrædende eller publikum til at opgive. Tværtimod var der masser af publikummer, da aftenen sluttede med heavy-rock-gruppen Cartographs. Det var et stærkt show, og regnen var stoppet. Men varmt var det ikke.

Finn Nesgaard skynder sig dog at understrege, at ganske mange af festivalens programpunkter blev  gennemført i tørvejr.

- Gospelgudstjenesten søndag formiddag foregik - som sædvanligt - i tørvejr. Frokostjazzen med Norbert Susemihl og hans band var i sig selv en fantastisk oplevelse - og igen var vejret fint. Den afsluttende koncert med operasangerne De 4 Dreisig'er måtte udskydes 10 minutter på grund af en byge, men til gengæld blev den en fantastisk oplevelse for os publikummer. Og den næste byge startede først, da showet var forbi, og vi skulle i gang med at pakke telte, borde og stole sammen...

Musik på Engen arrangeres af er arbejdsgruppe underVanløse Lokaludvalg. Der var gratis adgang til alle arrangementer.

Trolle og Tormods børneshow blev ramt af tunge byger, men det generede ikke børnene, og deres forældre lånte lokaludvalgets parapler.

Norbert Susemihl og hans New Orleans Jazzband optrådte med stor succes på årets Musik på Engen, der foregik i weekenden den 22.-24. august.

Musikfestivalen sluttede med De 4 Dreisiger, der bl.a. sang "Det er i dag et vejr, et solskinsvejr" - ikke uden et anstrøg af humor. Der var masser af publikummer til koncerten, og med 10 minutters forsinkelse lykkedes det at afvikle den inden den næste byge kom anstigende.

Trods det lunefulde vejr var der ganske mange som tog ned på Damhusengen for at opleve Musik på Engen. Programmet omfattede bl.a. børnemusik, ungdomsrpck, jazz, spillemandsmusik, pop, klassisk korsang, gospel og opera.

Musik på Engen 2014:
Succes trods mange byger...